Septembrie e aici! Asta inseamna un singur lucru, ne intoarcem la scoala sau gradinita. Pentru unii dintre prescolari sau scolari acesta este debutul in calatoria aceasta. Stim, o provocare pentru parinti si copii, deopotriva. Este cert ca nu putem opri valul de emotii ce va incearca, insa stim ca putem fi  solutia pentru cumparaturile necesare.

Back to school, back in business - iata de ce anume are nevoie orice scolar sau prescolar

Faceti lista de cumparaturi si nu mai pierdeti timpul. Iata ce aveti nevoie:

  • Ghiozdan/rucsac

Nu exista scolar sau prescolar, fara ghiozdan sau rucsac, iar la Little Prints veti gasi ambele variante. Au bretele reglabile si sunt pe cat de practice, pe atat de dragute - in forma de unicorn, panda sau cu print vesel. Acestea sunt printre primele accesorii cu care cei mici se obisnuiesc privind rutina de mers la scoala sau gradinita, asadar ati face bine sa alegeti ce ii place.

  • Lunch pack

Pachetelul de mancare este de asemenea important, fie ca cel mic va servi pranzul complet sau va avea doar o gustare in timpul programului educational. In gama noastra diversa de produse veti gasi si caserole pentru mancarea copiilor. Sunt din silicon, compartimentate, astfel incat sa puteti pregati un meniu complet, cu gustare si fructe, toate separat asezate. Un capac simplu acopera si sigileaza mancarea, pentru a mentine foarte bine gustul si aroma.

In functie de necesitati, s-ar putea sa va fie de mai mare folos caserola cu doua compartimente, care se pliaza. Acestea sunt de asemenea din silicon. Avem tipuri de lunch box pentru toate preferintele.

  • Recipient de apa

Din seria mancare si bautura la pachet, recipientul de apa este nelipsit din ghiozdanul celui mic. Puteti alege un termos, pentru a metine apa la temperatura optima de servit, fara sa se incalzeasca. O sticla termos o puteti alege sa aiba pai, pentru cei de grupa mica fiind o varianta mai practica.

  • Imbracaminte, incaltaminte si accesorii

Prima zi din noul an scolar este prilej de a incepe o noua aventura. Asadar pregatiti-va ca la carte. Chiar daca tinuta potrivita este uniforma, nu uitati de accesorii sau un lucru nou cumparat. Pentru good luck si fresh start. O pereche de ciorapi dragalasi, accesorii de par sau jucaria favorita sunt de obicei pretentiile celor mici pentru a iesi la timp din casa.

Pentru ca cei mici sa se simta in siguranta, sa aiba incredere in ei si sa petreaca timp de calitate in institutia scolara, fiti atenti la rutina lor. Puteti recrea acasa acel mediu, puteti repeta activitatile acasa. Este minunat ce efect poate avea aceasta strategie. Mai mult decat atat, puteti pune in aplicare un truc, pentru a intelege cum se simt si cat de bine se adapteaza noii rutini: rugati copilul sa picteze, sa isi manifeste starile cu referire la trairile unei zile la gradinita sau scoala. Acuarele veti gasi in stoc la noi, deci mai ramane sa gasiti disponibilitatea si rabdarea necesare pentru a intra in acest joc de rol.