Am auzit cu totii despre sistemele ergonomice. Despre cum sa tii bebelusul in wrap, invelit ca o clatita la pieptul tau si de ce sa faci acest lucru? Pentru ca in primele sale luni de viata el inca se identifica ca fiind una cu mama. Dupa luni de zile in mediul sigur, in burta mamei, are nevoie tot de cateva luni pana cand se va acomoda cu mediul extrauterin.

Sunt si altele motivele pentru care un sistem ergonomic Nuna iti va fi de folos, daca esti proaspata mama.

1. Ai nevoie de mobilitate si de flexibilitate

Sa ai mainile libere, sa poti sa te ocupi de mai multe lucruri in acelasi timp, asta e viata oricarei mame practice. Dar cum sa faci acest lucru fara sa neglijezi o secunda puiul de om? Iata cat de practic este un sistem ergonomic precum cel de la Nuna, pe care il vei gasi in stocul nostru.

Poate fi folosit in momentele de alint, dar si cand cel mic are orele sale de somn si totusi fiind in timpul zilei, ai diverse activitati de care sa te preocupi.

2. Plimbari mai rapide, fara carucior

Mai ales cand esti obosita, cand doresti doar o plimbare scurta si logistic vorbind nu ai cum sa iesi cu caruciorul, sistemul ergonomic este alternativa perfecta. Iti usureaza cu mult munca si efortul si nu afecteaza in niciun fel confortul celui mic. Asta, desigur, daca sistemul respecta anumite cerinte legate de ergonomie.

3. Acomodare pas cu pas

Dupa ce am punctat aspectele practice din aceasta poveste, sa vorbim si despre ce este practic pentru bebelus. Acomodarea sa in viata extrauterina vine cu mari provocari. Primele de acest fel sunt perioadele de colici. Urmeaza regresia somnului, diversele etape de dezvoltare specifice varstei. Cu fiecare etapa ce vine ne dorim sa gasim solutii pentru a linisti bebelusul. Una dintre acestea va fi pozitia in sistemul acesta. Simte mama, sta la pieptul sau, ii simte pulsul si nu are cum sa nu se linisteasca.

Daca va ganditi la calitatea acestor sisteme, este bine de punctat ca sunt fabricate din materiale premium, sigure, care respecta standardele actuale in vigoare. Printre altele, este vorba si despre bumbacul organic, certificat OEKO-TEX® 100, fibre textile certificate GOTS™ si lana Merino ecologica. Acestea nu includ tot felul de chimicale pe care adesea le gasim in tesaturi. Este usor de folosit, dar si de intretinut si castiga puncte  importante privind popularitatea sa avand in vedere ca este ergonomic.

Pentru ca tine cont si de modul practic in care sa fie purtat, dar si cat de usor poate fi montat, va veti descurca si cu o singura mana. Are pernite la zona umerilor, ceea ce inseamna ca nu va rani, ci va fi confortabil si pentru parinte - avand in vedere ca toata greutatea copilului cade pe umerii parintilor, la propriu.

Disponibil in culoarea neagra, acest sistem se va dovedi a fi unul practic. Merita incercat! Pentru un plus de convingere cautati si recenziile acestor produse si acestui brand.