Fie ca mergeti la mare, la munte, la resort all inclusive, cu piscina si cine stie ce alte distractii, este foarte important sa aveti la voi, la indemana, tot felul de jucarii si accesorii pentru bebelusi. Ne propunem sa va fim de mare ajutor, asadar iata un top 3 lucruri (sau mai degraba accesorii/jucarii) esentiale pentru copii si bebelusi, cand mergeti in concediu:

1. Un pistol de jucarie, cu apa

Pistol de jucarie cu apa pentru copii, de la Konges Slojd - cherry va fi distractia garantata. Este pistolul cu apa dotat si cu rezervor, pentru ore in sir de joaca. Este gandit practic, astfel incat rezervorul sa nu incomodeze in vreun fel, fiind dotat cu barete. Va fi usor de purtat in spate, fix ca un ghiozdan, iar pistolul cu pompa are o forma baby friendly. Atunci cand joaca la pisicina nu este posibila sau ati epuizat deja jocurile in apa, scoateti pistoul si initiati alte distractii!

2. Covorul de joaca - practic pentru orice bebelus

Pentru cei care pleaca la mare sau in orice alta locatie insotiti de un bebelus sau si de un bebelus, distractia acestuia este minimalista. Daca este insa la varsta la care tot ce vede in jurul sau este interesant si atractiv, atunci un covoras de joaca puzzle, pentru bebelusi, din spuma EVA si de marca Konges Slojd cu design lemon va fi o alegere potrivita.

Montat si demontat rapid si usor, cu cateva piese, acest covor poate fi pus oriunde, astfel incat bebelusul sa se joace in siguranta. Chiar daca va fi patat, este de asteptat sa se intample si astfel de incidente, este usor de curatat si nu absoarbe si retine mirosurile neplacute.

3. Jucarie senzoriala, de purtat oricand si oriunde cu voi

Se stie, pentru ca un bebelus sa fie fericit si preocupat de joaca potrivita varstei sale, are nevoie de putine lucruri. Insa, ar fi de preferat ca acestea sa fie de calitate si sa aiba un scop practic. Iti prezentam o jucarie senzoriala, Leaf, pentru bebelusi, Saga Copenhagen, mix mint.

Inca de la primii dinti, unii incepand cu varsta de 4 luni, au tendinta de a baga orice in gura, in incercarea de a-si masa usor gingia dureroasa. Ei bine, o astfel de jucarie va fi echivalentul uneia 2 in 1. Cu partea dura, din lemn, ar putea incerca genul acesta de activitate. Este safe, fara grija! Atasat de inelul din lemn este un material textil cu care bebelusii se pot juca in incercarea de a descoperi texturi si culori.

Trebuie sa stii despre o astfel de jucarie senzoriala ca are in componenta sa o parte textila din bumbac organic 100%, iar inelul din lemn este din lemn de fag. Astfel de materiale sunt usor de intretinut, practic jucaria poate fi spalata, iar lemnul sters ori de cate ori este nevoie.

Cu astfel de pregatiri facute, pentru cei mici si cei mari, concediul alaturi de copii nu poate fi decat unul placut. Zile cu soare sa fie si distractie cat cuprinde!